Undvik de vanligaste inredningsmissarna

Du ska göra om därhemma men innan du beställer nya möbler och börjar måtta för att lägga in en heltäckningsmatta bör du vara medveten om möjliga missar. Det handlar inte bara om att ta fel på måtten i rummen. Vi lyckas ofta snurra till det med saker som inte ens verkar relevanta när vi drar igång vårt inredningsprojekt.

Några av de vanligaste inredningsmissarna är:

Vi lägger in en för liten matta

Bordet får inte plats på den eller så ser det ut som en liten ö på ett stort golv. För att skaffa rätt storlek på mattan så måste du beakta vad som ska stå på den och hur stort golvet där den ska ligga är.

Vi hänger gardiner för långt ner

Det ska kanske svepa lite i golvet. För många tillhör gardiner den viktigaste inredningen för att de blockerar för insyn och skapar en ombonad känsla. Det är dock mycket vanligt att gardinerna hängs för långt ner vilket inte alls ger den önskade effekten.

Vi ställer in för mycket möbler

Det är väldigt vanligt att behöva rensa i röran helt enkelt för att du har för mycket möbler och saker i ditt hem. För att undvika denna miss bör du börja ditt inredningsprojekt med att göra dig av med det som inte behövs. Då blir det lättare för dig att fatta kloka beslut för ny inredning till ditt hem.