Vad är egentligen inredning?

Hur ska inredning definieras? Ordet kan stå för en hel del faktiskt. Du kanske tänker på möbler och visst är möblerna inredning. Men det är mycket mer som räknas som inredning. Om vi tar en titt på vad Nationalencyklopedin klassade som inredning år 2016 så var det:

Den där handduken på golvet att sova på hade alltså ändå räknats som inredning!

Vi inreder våra hem och vi behöver inredning för klassrum, arbetsplatser och alla andra ställen där vi jobbar och umgås. Inredningen är allt som du ställer in eller hänger upp i ditt hem. Lampor som du behöver för att se ordentligt är formade på ett sätt som du tycker om.

Idag är inredning en enorm industri då vi blir alltmer medvetna om hur vi ser på form, material och stil. Möjligheterna är numera oändliga. Med modern teknik kan vi få möbler av material som plast, trä, metall och mer. Det går att inreda med olika typer av sten och blandningar av plast och andra material.

På detta vis går det att välja inredning som passar perfekt för din smak och budget. Du kan ställa höga krav på funktion såväl som på design som är vacker och inbjudande. Det är detta som är inredning!